KeukenKranen
BeCom
Merk
Kleur
Lengte uitloop (mm)
Uitvoering
Uitstraling
Levertijd

Inbouw wastafelkraan

Inbouw wastafelkraan

Ontdek de beste inbouw wastafelkraan voor uw badkamer op keukenkranen.be. Wij bieden een breed assortiment aan inbouw wastafelkranen van topkwaliteit. Vind de perfecte inbouw wastafelkraan voor uw stijl en behoeften.

Inbouw wastafelkraan - inbouw wastafelmengkraan

Het woord zegt het al “inbouw”. Een deel van de wastafelkraan is al gedeeltelijk ingebouwd. Hou wel technisch in de gaten dat je genoeg ruimte hebt om de wastafelkraan te kunnen verwerken in de muur (gemiddelde diepte van het inbouwdeel is 4,5 cm). Bij de specificaties kan u zien waar u rekening mee moet houden. Voor de zekerheid kan u altijd contact met ons opnemen of de inbouw wastafelkraan bij u gemonteerd kan worden.

De inbouw wastafelkraan kan men vinden voor 2-gats en 3-gats.

Een 2-gats wastafelkraan is erg praktisch. Je kan makkelijk de temperatuur en de watertoevoer bepalen, dit gaat via een hendel. Zodat je niet verrast wordt door teveel water en te heet water.

Een 3-gats wastafelkraan heeft een principe van twee draaiknoppen. Uiteraard geeft dit een mooie decoratie voor moderne en zowel klassieke badkamers.

KeukenKranen heeft een zeer uitgebreid assortiment inbouw wastafelkranen van o.a. Waterevolution, Grohe, Zazzeri, Axor en nog veel meer. Een inbouw wastafelkraan in het RVS is momenteel een trend wat zich niet alleen in het hoge segment verder ontwikkeld.