KeukenKranen
BeCom
Merk
Levertijd

RVS Kranen

RVS Kranen

Ontdek de hoogwaardige RVS Kranen op www.keukenkranen.be/rvs-kranen.html. Onze RVS Kranen zijn duurzaam, stijlvol en functioneel. Voor de beste RVS Kranen, bezoek onze webshop vandaag nog.

RVS Kranen

Massief RVS kranen geven de badkamer een exclusievere uitstraling. Bovendien zijn RVS kranen makkelijker in onderhoud en heeft een langere levensduur dan andere kranen. Door zijn industriële look past een RVS kraan veelal in moderne badkamers. 

Kwaliteit RVS kranen

Er zijn diverse RVS kwaliteiten van kranen in omloop. Zo zijn er RVS 304 kwaliteit kranen en RVS 316 kwaliteit kranen. Het grootste verschil zit in het feit dat RVS 316 kranen beter bestand is tegen blootstelling aan zout in vochtige omgevingen. Een RVS 316 kraan is vaak wel een duurdere kraan dan een RVS 304 kraan. Daarnaast zijn er nog tal van kranen welke RVS-look of Geborsteld RVS of Geborsteld Nikkel genoemd worden. Let op! Dit zijn dus geen echte massieve RVS kranen, maar veelal messing kranen met een coating welke de kleur RVS moeten voorstellen. Wij adviseren toch voor RVS kranen van kwaliteit 316 te gaan indien het budget het toelaat.

RVS Kranen Onderhoud

Een RVS kraan vergt nagenoeg hetzelfde onderhoud als een chromen kraan. Een RVS kraan is gemaakt van 100% massief RVS metaal, er is dus geen coating laag of chromen laag aangebracht waardoor een RVS kraan een zeer lange levensduur heeft. Bovendien is een RVS kraan erg hygienisch door het materiaal RVS.

Wij hebben de volgende schoonmaak tips voor een RVS kraan:

Tip 1:
Zorg voor een wekelijkse schoonmaakbeurt voor uw badkamer en uiteraard ook de RVS kranen. Gebruik een speciaal RVS schoonmaakmiddel of RVS schoonmaakspray. Gebruik zeker geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, azijnzuur, anitikalk, etc.
Gebruik een microvezel doek om de RVS kranen schoon te maken. Spoel de RVS kranen goed af na reiniging zodat er geen schoonmaakmiddel achter blijft.

Tip 2:
Na het douchen adviseren wij de RVS douchekop of RVS doucheset af te drogen zodat er geen kalkaanslag kan ontstaan.
  
Tip 3:
Toch last van kalkaanslag op uw RVS kraan? Gebruik een microvezel doek en speciaal RVS schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur. Gebruik dus geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals JIF, chloor of andere agressieve zuren. Ook raden wij het gebruik van schuursponsjes of schuurmiddelen af. Door het gebruik hiervan kunnen krassen op de RVS kranen ontstaan.

Uiteraard geldt bovenstaand schoonmaakadvies ook voor RVS keukenkranen, RVS wastafelkranen, RVS douchekranen en RVS badkranen.