KeukenKranen
BeCom
Merk
Kleur
Inbouw
Hartafstand
Met douchegarnituur
Met omstelinrichting
Uitstraling
Levertijd

Thermostaat Douchekraan

Thermostaat Douchekraan

Ontdek de hoogwaardige Thermostaat Douchekraan collectie op Keukenkranen.be. Voor een comfortabele douche-ervaring, kies onze Thermostaat Douchekraan. Betrouwbare en duurzame Thermostaat Douchekraan, nu beschikbaar!

Douchethermostaat of thermostatische douchekraan?

De douchekraan thermostatisch is in België en Nederland de meest verkochte douchekraan. Waarom zou u kiezen voor een douchethermostaat kraan? Een douchethermostaat kraan wordt gekozen voor het gemak om direct de juiste temperatuur in te kunnen stellen en te krijgen. Wanneer de druk wegvalt in de waterleiding zal de douche thermostaatkraan dezelfde graden water geven als ingesteld echter zal het volume minder zijn. Op een aantal thermostaat kranen zit ook een kinderbeveiliging waarbij er niet voorbij de 38 of 40 graden kunt.

Wanneer kiest u voor een inbouw of opbouw douchethermostaat?

Het is geen gemakkelijke keuzen om te kiezen voor een inbouw of opbouw douchekraan. U dient de volgende zaken te controleren alvorens u de keuzen kunt maken:

  • Hoe dik is uw muur (mimimaal 10cm) en hoe diep is het inbouwdeel van de kraan (gemiddeld 7,5cm)
  • Kan ik een voorwand plaatsen indien de muur niet dik genoeg is
  • Is er ruimte op de muur om de leidingen aan te leggen
  • Zijn de onderdelen nog te verkrijgen na 7 jaar, zo niet kies dan voor een opbouw kraan
  • Wilt u gebruik maken van zij-jets of een inbouw regendouche

Onderdelen Douche thermostaat

KeukenKranen garandeert dat de door design kranen shop geleverde kranen een levergarantie heeft van de kraan onderdelen tot wel 10 jaar. Wij dragen zorg voor voldoende voorraad  om u snel te kunnen helpen.

Onderhouden van een douchethermostaat

Het is erg belangrijk vooral in gebieden waar veel kalk aanwezig is om het binnenwerk (bestaat vaak uit 2 binnenwerken; stopkraan en thermostaat) om de 6 maanden te ontkalken en schoon te maken. De grootste ergernis is dan ook bij een thermostaatkraan waarbij er geen warm water meer uit de kraan komt.