KeukenKranen
BeCom
Merk
Kleur
Minimale kastmaat (cm)
Montage
Aantal Emmers
Levertijd

Afvalemmers Keuken

Afvalemmers Keuken

Ontdek een breed assortiment aan afvalemmers keuken op Keukenkranen.be. Van stijlvolle tot praktische afvalemmers keuken, wij hebben het allemaal. Verbeter uw keukenervaring met onze afvalemmers keuken vandaag nog!
Afvalemmer Hailo duo 3416.00

Afvalemmer Keuken

Misschien niet het leukste onderdeel van de keuken, maar toch zeker niet onbelangrijk: de afvalemmer. Bent u op zoek naar een nieuwe keukenprullenbak? Bij KeukenKranen.be

bieden wij keukenafvalemmers aan in verschillende modellen en uitvoeringen. Zo verkopen wij afvalemmers van onder andere Franke, Garbi, Hailo, Stala, SELECTAkit en Blanco. 

Onze keukenafvalemmers zijn gemakkelijk in te bouwen aan de binnenkant van uw keukenkastje, waardoor u ruimte bespaart in uw keuken en minder last heeft van nare geurtjes. Wij hebben rechthoekige en ronde modellen in de kleuren: wit, lichtgrijs, grafietgrijs, zwart en RVS. 

In ons assortiment vindt u onder andere draaibare afvalemmers, afvalemmers die automatisch tevoorschijn komen bij het openen van het keukenkastje of middels een uittrektechniek. Wij beschikken bovendien over varianten met softclose of koolstoffilter, maar ook verlaagde uitvoeringen waar u nog meer ruimte mee bespaart. 

Afvalsorteersystemen met binnen emmers zijn ideaal voor het scheiden van uw afval. Wij hebben afvalscheidingsstations met verschillende aantallen binnenemmers Zo heeft u een minder grote afvalemmer nodig en draagt u ook nog eens uw steentje bij aan een beter milieu!

Tip: Kies de juiste inhoudsmaat. Deze is afhankelijk van het aantal personen in uw huishouden. Gebruik de onderstaande indicatie: 

  • 1 persoon: 20-30 liter
  • 2 tot 3 personen: 30-40 liter 
  • 4 personen of meer: 40 liter of meer
Hailo “Euro Cargo” afvalemmer met softclose 

Keukenafvalemmer bestellen bij KeukenKranen
Geïnteresseerd in een keukenafvalemmer of afvalsorteersysteem? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en bestel gemakkelijk en snel via onze webshop. Door onze ruime voorraad kunnen wij uw bestelling vaak al de volgende werkdag leveren. Bij bestellingen vanaf €100,- betaalt u geen verzendkosten.