KeukenKranen
BeCom
Merk
Thermostatisch
Inbouw
Montagewijze
Met omstelinrichting
Levertijd

Zwarte Douchekraan

Zwarte Douchekraan

Zwarte Douchekranen

Dé nieuwste trend! Mat zwarte douchekranen voor uw badkamer. Ons assortiment mat zwarte douchekranen bevat zowel mat zwarte inbouw douchekranen als mat zwarte opbouw douchekranen. Bovendien kunt u zelf kiezen of u een mat zwart inbouw thermostaatkraan of een mat zwarte opbouw thermostaatkraan wenst, wij hebben diverse mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer.

Ook alle benodigde appandages zoals mat zwarte hoofddouches, mat zwarte handdouches en mat zwarte handdouches zijn talrijk bij ons te verkrijgen. 

Voor een volledige badkamer met mat zwarte kranen bent u bij ons aan het juiste adres.

Zwarte Doucheset

Een talrijk verkochte douche is inmiddels een zwarte doucheset. Wij hebben hier een aantal voorgeselecteerde zwarte douchesets waarbij u zelf kunt kiezen of u voor een zwarte doucheset met een zwarte regendouche en zwarte handdouche set gaat of dat u liever kiest voor een zwarte doucheset met zwarte glijstangset.

Zwarte douchethermostaat

Een douchethermostaat is inmiddels niet weg te denken in de Nederlandse badkamers. Door toevoeging van de laatste badkamer trend waarbij de kranen zwart zijn is het uiteraard logisch dat er inmiddels veel aanbod is van zwarte douchethermostaat kranen, zowel zwarte inbouw douchekranen als zwarte opbouw douchekranen. Wij hebben een breed assortiment inbouw douchethermostaat kranen voor uw nieuwe badkamer. 

Zwarte Kranen Onderhoud

Een zwarte kraan vergt nauwkeuriger onderhoud dan een chromen kraan of RVS kraan. Een zwarte kraan wordt gevormd door een messing behuizing van een kraan met daarop een zwarte coating of laklaag. Een andere bijkomstigheid is dat kalkresten eerder zichtbaar zijn op zwarte kranen.

Wij hebben de volgende schoonmaak tips voor een zwarte kraan:

Tip 1: 
Zorg voor een wekelijkse schoonmaakbeurt voor uw badkamer en uiteraard ook de zwarte kranen. Gebruik een zacht schoonmaakmiddel zoals groene zeep. Gebruik zeker geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, azijnzuur, anitikalk, etc. 
Gebruik een zachte doek om de zwarte kranen schoon te maken. Spoel de zwarte kranen goed af na reiniging zodat er geen schoonmaakmiddel achter blijft

Tip 2:
Na het douchen adviseren wij de zwarte douchekop of zwarte doucheset af te drogen zodat er geen kalkaanslag kan ontstaan.
  
Tip 3:
Toch last van kalkaanslag op uw zwarte kraan? Gebruik een zachte doek en schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur. Gebruik dus geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals JIF, chloor of andere agressieve zuren. Ook raden wij het gebruik van schuursponsjes, microvezeldoeken of schuurmiddelen af. Door het gebruik hiervan kunnen krassen op de zwarte kranen ontstaan.

Uiteraard geldt bovenstaand schoonmaakadvies ook voor zwarte keukenkranen, zwarte wastafelkranen, zwarte douchekranen en zwarte badkranen.