KeukenKranen
Grohe

Grohe Longlife inbouw stopkraan messing 29805000

Grohe Longlife inbouw stopkraan messing 29805000

Grohe Longlife inbouw stopkraan messing 29805000

Artikelnummer: 1200996232
Vandaag besteld, levering in 2-3 weken
€ 73,79 (incl. 21% btw)
Grohe
Bekijk meer van
Grohe
Grohe Longlife
Advies nodig?
Onze klantenservice is nu gesloten.
Bel ons of stuur ons een email

Productinformatie

Grohe longlife inbouw stopkraan, messing, recht, aansluiting aanvoer binnendraad, maat aansluiting aanvoer 1 , afgaande aansluiting binnendraad, maat afgaande aansluiting 1 , kraan messing, draairichting rechtssluitend, met inbouw-kap

Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels ’s werelds grootste merkfabrikant van kranen. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen.


In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet - is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt.

Grohe hanteert vier kernwaarden: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Deze waarden komen terug in ieder product. Door de combinatie van kwalitatief hoogstaande materialen, de nieuwste productieprocessen en geavanceerde technologieën verzekert Grohe jarenlang betrouwbare prestaties.

Grohe en duurzaamheid

Een van Grohe’s prioriteiten is duurzaamheid; van het eerste design concept tot de aflevering van het eindproduct. Dit heeft gevolgen voor alle facetten van de bedrijfsvoering, zoals kwaliteit, technologie, onderzoek, ontwikkeling, productie, verpakking en logistiek. Dankzij 75 jaar onderzoek en productontwikkeling beschikt Grohe over diverse unieke, technologische én duurzame innovaties, bijvoorbeeld Grohe EcoJoy, die waterverbruik minimaliseren zonder in te leveren op comfort.

Specificaties

Merk
Grohe
Kleur
Messing
Serie
Longlife
Opmerking
Met inbouw-kap
Vorm
Recht
Met afdekrozet
Nee
Accentkleur
Geen
Keramisch bovendeel
Nee
Ten behoeve van
Universeel
Maat aansluiting aanvoer
1
Afgaande aansluiting
Binnendraad
Maat afgaande aansluiting
1
Materiaal kraan
Messing
Soort greep
N.v.t.
Indicatie
Geen
Basiskleur
Messing
Materiaal huis
Messing
Draairichting
Rechtssluitend
Soort kraan
Inbouw stopkraan
Met keerklep
Nee