KeukenKranen
BeCom

Magisso Magnetische spoelbak Multihouder rvs 30103000

Magisso Magnetische spoelbak Multihouder rvs 30103000

Magisso Magnetische spoelbak Multihouder rvs 30103000

Afbeelding 1 / 3
Magisso Magnetische Multihouder rvs
Magisso Magnetische Multihouder rvs
Artikelnummer: 1208952428
Vandaag besteld, levering 09-07-2024
€ 55,00 (incl. 21% btw)
Bekijk meer van
Magisso
Magisso Accessoires
Advies nodig?
Onze HelpdeskChat is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen

Productinformatie

Magisso Magnetische Multihouder rvs 30103000

Een houder van roestvrij staal om je spons of borstel op te bergen; uit het zicht maar toch binnen handbereik. Met zijn gepatenteerde magneet is de Multihouder eenvoudig in je spoelbak te installeren zonder gereedschap. Plaats de houder op de gewenste plaats aan de binnenkant van je spoelbak en de magneet aan de buitenzijde.

Een RVS kraan of spoelbak vergt nagenoeg hetzelfde onderhoud als een chromen kraan. Een RVS kraan is gemaakt van 100% massief RVS metaal, er is dus geen coating laag of chromen laag aangebracht waardoor een RVS kraan een zeer lange levensduur heeft. Bovendien is een RVS kraan erg hygiënisch door het materiaal RVS.

Wij hebben de volgende schoonmaak tips voor een RVS kraan of RVS spoelbak:

Tip 1:
Zorg voor een wekelijkse schoonmaakbeurt voor uw badkamer en uiteraard ook de RVS kranen. Gebruik een speciaal RVS schoonmaakmiddel of RVS schoonmaakspray. Gebruik zeker geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, azijnzuur, anitikalk, etc.
Gebruik een microvezel doek om de RVS kranen schoon te maken. Spoel de RVS kranen goed af na reiniging zodat er geen schoonmaakmiddel achter blijft.

Tip 2:
Na het douchen adviseren wij de RVS douchekop of RVS doucheset af te drogen zodat er geen kalkaanslag kan ontstaan.
  
Tip 3:
Toch last van kalkaanslag op uw RVS kraan? Gebruik een microvezel doek en speciaal RVS schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur. Gebruik dus geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals JIF, chloor of andere agressieve zuren. Ook raden wij het gebruik van schuursponsjes of schuurmiddelen af. Door het gebruik hiervan kunnen krassen op de RVS kranen ontstaan.

Uiteraard geldt bovenstaand schoonmaakadvies ook voor RVS keukenkranen, RVS wastafelkranen, RVS douchekranen en RVS badkranen.

Specificaties

Merk
Magisso
Kleur
RVS
Serie
Accessoires
Materiaal
RVS
Gewicht
0.70kg
Afmeting Verpakking (LxBxH)
10x12x7cm