KeukenKranen
BeCom
Reginox

Reginox restenbak inzetbak rvs voor Ohio, Texas, Kansas, New York R22146 B49R0LGS00GDS

Reginox restenbak inzetbak rvs voor Ohio, Texas, Kansas, New York R22146 B49R0LGS00GDS

Reginox restenbak inzetbak rvs voor Ohio, Texas, Kansas, New York R22146 B49R0LGS00GDS

Afbeelding 1 / 2
Reginox restenbak inzetbak rvs R22146 B49R0LGS00GDS
Artikelnummer: 5993
Vandaag besteld, levering 27-07-2024
€ 130,11 (incl. 21% btw)
Gratis verzending
Reginox
Bekijk meer van
Reginox
Reginox Accessoire
Advies nodig?
Onze HelpdeskChat is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen

Productinformatie

Reginox restenbak inzetbak rvs R22146 B49R0LGS00GDS

Geschikt voor spoelunit Texas, Ohio, Ontario, Nevada en NEW YORK

binnenmaat: 152x381

Buitenmaat 189x420

 

 

Een RVS kraan of spoelbak vergt nagenoeg hetzelfde onderhoud als een chromen kraan. Een RVS kraan is gemaakt van 100% massief RVS metaal, er is dus geen coating laag of chromen laag aangebracht waardoor een RVS kraan een zeer lange levensduur heeft. Bovendien is een RVS kraan erg hygiënisch door het materiaal RVS.

Wij hebben de volgende schoonmaak tips voor een RVS kraan of RVS spoelbak:

Tip 1:
Zorg voor een wekelijkse schoonmaakbeurt voor uw badkamer en uiteraard ook de RVS kranen. Gebruik een speciaal RVS schoonmaakmiddel of RVS schoonmaakspray. Gebruik zeker geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals chloor, azijnzuur, anitikalk, etc.
Gebruik een microvezel doek om de RVS kranen schoon te maken. Spoel de RVS kranen goed af na reiniging zodat er geen schoonmaakmiddel achter blijft.

Tip 2:
Na het douchen adviseren wij de RVS douchekop of RVS doucheset af te drogen zodat er geen kalkaanslag kan ontstaan.
  
Tip 3:
Toch last van kalkaanslag op uw RVS kraan? Gebruik een microvezel doek en speciaal RVS schoonmaakmiddel op basis van citroenzuur. Gebruik dus geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals JIF, chloor of andere agressieve zuren. Ook raden wij het gebruik van schuursponsjes of schuurmiddelen af. Door het gebruik hiervan kunnen krassen op de RVS kranen ontstaan.

Uiteraard geldt bovenstaand schoonmaakadvies ook voor RVS keukenkranen, RVS wastafelkranen, RVS douchekranen en RVS badkranen.

Al sinds 1976 staat Reginox voor kwaliteit en innovatie in spoelbakken en werkbladen voor de keuken-, project- en zorgmarkt. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren deze artikelen in eigen huis, in allerlei stijlen en uitvoeringen. Daarnaast leveren we bijpassende kranen en accessoires. Met een steeds weer vernieuwend aanbod zijn wij een gewilde aanbieder voor de nationale én internationale keuken- en projectmarkt. Dat komt mede doordat we altijd goed kijken naar de wensen van consumenten en keukenprofessionals. Zo kiezen we heel bewust voor hoogwaardige materialen en technieken en gaan we tot het uiterste om het onze klanten naar de zin te maken. Uiteraard hebben we ook oog voor duurzaamheid, door zuinig te zijn met energie en waar mogelijk te kiezen voor recyclebare materialen en verpakkingen.

Specificaties

Merk
Reginox
Kleur
RVS
Hoogte
103mm
Serie
Accessoire
Materiaal
RVS
Lengte
420mm
Breedte
189mm
Productklasse
Inzetbak Restenbak Vaatkorf
Model gebonden
Ja
Buitenmaat
420x189mm
Binnenmaat
381x152mm
Gewicht
2.00kg
Afmeting Verpakking (LxBxH)
47x25x16cm