KeukenKranen
BeCom
Grohe

Grohe chroom 22053000

Grohe chroom 22053000

Grohe chroom 22053000

Artikelnummer: 1208757462
Vandaag besteld, levering binnen 1 week
€ 15,45 (incl. 21% btw)
Grohe
Bekijk meer van
Grohe
Advies nodig?
Onze HelpdeskChat is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen

Productinformatie

Grohe stopkraan voor sanitaire toestellen, chroom. glans, haaks, afsluitmechanisme bovendeel niet keramisch, met afdekrozet, bediening greep, aansluiting aanvoer buitendraad, maat aansluiting aanvoer 3/8 , afgaande aansluiting buitendraad, maat afgaande aansluiting 3/8 , kraan messing

Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels ’s werelds grootste merkfabrikant van kranen. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen.


In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet - is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt.

Grohe hanteert vier kernwaarden: kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Deze waarden komen terug in ieder product. Door de combinatie van kwalitatief hoogstaande materialen, de nieuwste productieprocessen en geavanceerde technologieën verzekert Grohe jarenlang betrouwbare prestaties.

Grohe en duurzaamheid

Een van Grohe’s prioriteiten is duurzaamheid; van het eerste design concept tot de aflevering van het eindproduct. Dit heeft gevolgen voor alle facetten van de bedrijfsvoering, zoals kwaliteit, technologie, onderzoek, ontwikkeling, productie, verpakking en logistiek. Dankzij 75 jaar onderzoek en productontwikkeling beschikt Grohe over diverse unieke, technologische én duurzame innovaties, bijvoorbeeld Grohe EcoJoy, die waterverbruik minimaliseren zonder in te leveren op comfort.

Specificaties

Merk
Grohe
Kleur
Chroom
Inbouw
Nee
Vorm
Haaks
Afmeting
35x53cm
Afmeting
36x54cm
Bediening
Greep
Met afdekrozet
Ja
Accentkleur
Geen
Maat aansluiting aanvoer
3/8
Afgaande aansluiting
Buitendraad
Maat afgaande aansluiting
3/8
Afsluitmechanisme
Bovendeel niet keramisch
Materiaal kraan
Messing
Verlengset leverbaar
Nee

Laatst bekeken producten

Grohe chroom 22053000