KeukenKranen
BeCom
Franke

Franke Combi switch voor overbelasting te voorkomen in de keuken 1208955813

Franke Combi switch voor overbelasting te voorkomen in de keuken 1208955813

Franke Combi switch voor overbelasting te voorkomen in de keuken 1208955813

Artikelnummer: 1208955813
Franke
Bekijk meer van
Franke
Franke Accessoires
Advies nodig?
Onze klantenservice is nu gesloten.
Bel ons of stuur ons een email

Productinformatie

Met de Switch 3 heeft u geen extra stroomgroep nodig om ons systeem te kunnen installeren. Deze slimme regelaar schakelt automatisch tussen drie aangesloten apparaten om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen.

Maximaal 3500 Watt

Sinds 1911 maakt het Zwitserse bedrijf Franke hoogwaardige roestvrijstalen producten voor de keuken. Producten die dezelfde schoonheid hebben als de Zwitserse natuur en die met liefde en zorg geproduceerd worden. 

Je vraagt veel van je keuken en de keuken vraagt veel van je spoelbak. Daarom zijn de praktische eigenschappen en een lange levensduur net zo belangrijk als de schoonheid van de spoelbak. Hierom heeft Franke haar keukenspoelbakken voorzien van een aantal slimme oplossingen. Deze oplossingen maken het werken in een keuken met een Franke spoelbak makkelijker en aantrekkelijker. Franke ontwerpt al haar producten om op zichzelf uitstekend en ongeëvenaard in prestaties en stijl te zijn, maar we weten dat eendracht macht maakt en dat elke keuken zijn eigen behoeften heeft. Daarom heeft Franke verschillende collecties ontwikkeld die dezelfde stijl en filosofie combineren en je talloze mogelijkheden bieden om de omgeving te creëren die je altijd al voor ogen hebt gehad en die je altijd al wilde.

Specificaties

Merk
Franke
Serie
Accessoires

Bijbehorende Accessoires

€ 24,95