KeukenKranen
Betaalmogelijkheden

Aanbetaling
Wij bieden u de mogelijkheid 25% aan te betalen bij een bestelwaarde vanaf € 1.000,-. De dag voor levering dient het restant voldaan te zijn. U kunt deze keuze maken tijdens het bestelproces.

Betalingen via Vooruitbetaling per Bank
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het factuurbedrag zelf overmaakt op de rekening van KeukenKranen.be. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het bestelnummer uit uw orderbevestiging. Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Indien het door u bestelde artikel niet voorradig is, wordt deze besteld nadat wij de betaling ontvangen hebben.

Rekeninginformatie
U kunt uw bankbetaling onder vermelding van uw persoonlijk ordernummer verrichten. Onze bankgegevens zijn: Bank: KBC bank Essen
Ten name van: Incantare BVBA
Rekeningnummer IBAN : BE11 7310 1842 7648
Swift/BIC code: KREDBEBB

Rembours
Wij kunnen u uw bestelling onder rembours laten opsturen binnen België. U kunt dan aan de Bezorger betalen. Aan deze betaalmethode zijn wel extra kosten verbonden; € 15,- + 2% van het factuurbedrag. Deze betaalmogelijkheid is mogelijk voor levering in Belgie en tot een orderbedrag van € 1.500,-.