KeukenKranen
Betaalmogelijkheden

Aanbetaling
Wij bieden u de mogelijkheid 25% aan te betalen bij een bestelwaarde vanaf € 1.000,-. U kunt deze keuze maken tijdens het bestelproces. Het restant dient op het moment voor de levering te worden voldaan. U ontvangt van ons een bericht zodra uw bestelling compleet is.

Betalingen via Vooruitbetaling per Bank
Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het factuurbedrag zelf overmaakt op de rekening van KeukenKranen.be. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het bestelnummer uit uw orderbevestiging. Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Indien het door u bestelde artikel niet voorradig is, wordt deze besteld nadat wij de betaling ontvangen hebben.

Rekeninginformatie
U kunt uw bankbetaling onder vermelding van uw persoonlijk ordernummer verrichten.
Onze bankgegevens zijn:
Bank: KBC bank Essen
Ten name van: Incantare BVBA
Rekeningnummer IBAN : BE11 7310 1842 7648
Swift/BIC code: KREDBEBB

Betalen met Creditcard
U met uw MasterCard, VISA en American Express betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt voor optimale veiligheid.

  • Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden
  • Uw gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen

Betalen met PayPal
U kunt met Paypal betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw paypal-gegevens versleuteld verstuurt voor optimale veiligheid.

  • Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden
  • Aan deze betaalmethode zijn extra kosten verbonden - 3.4% van het factuurbedrag

Betalen met MisterCash/Bancontact
Indien u over een Belgische bankrekening beschikt kunt u via MisterCash/Bancontact op een veilige manier uw betaling regelen.